vrijdag 16 mei 2014


ERVAAR DE WERELD (SiTU)

EEN BAAIERD VAN KLEUREN

LOKTE MIJN OGEN

EN ONTROERD STAARDE IK OMHOOG

OM IN HET HEMELWATER TE VERDRINKEN

ONDER HET WONDER VAN  EEN REGENBOOG



MAITREYA PREDICTIONS:
THE ART OF FLYING
" Master, look, the birds are dancing in the sky. They are dancing to honour you."
"They are dancing to welcome the future, a new world."
" But master, I hear they are singing your name."
" That's because I am the future." 
 
 

VN moet toegang tot water als fundamenteel mensenrecht garanderen”
Complete artikel: www.dewereldmorgen.be (12x geklikt)
De toekomst van de ontwikkelingsagenda is deze week het onderwerp van overleg op de VN-top in New York. CNCD-11.11.11, 11.11.11 en Rés’Eau herinneren Belgische politieke vertegenwoordigers eraan dat water de bron is van alle ontwikkeling.

Watertap in Luzira, Kampala. (Foto: Flickr Creative Commons, SuSanA Secretariat).
“Toegang tot schoon water en sanitaire voorzieningen voor ieder is in juli 2010 erkend als een fundamenteel mensenrecht door de VN. Het is hoog tijd om dit universeel recht te concretiseren”, verklaart Marc Despiegelaere in naam van Rés’Eau. Rés’Eau is een groepering van Belgische middenveldorganisaties die, direct of indirect, rond het thema water.

DE "OOST-VLIELAND" OPGELEGD IN HARLINGEN

Oud Engels stoomschip komt stukje bij beetje boven water
Pieter Atsma
Vlieland | Het heeft wel iets van een grijpautomaat op de kermis. De kraanmachinist van de Sliedrechtse berger Van den Herik, die het bovenste deel van het oude wrak op moet ruimen, heeft alleen een 3D-kaart om de kraan aan te sturen op de bodem van de Noordzee. Na een week heeft hij toch de belangrijkste delen al boven kunnen krijgen.
,,Er is net een deel van de stoomketel boven water gekomen”, vertelt Kees Jonker van het bergingsbedrijf. ,,Dat is een van de belangrijkste onderdelen van het schip die we moeten ophalen. Maar we hebben ook al veel stukken van de boeg naar boven gehaald.”
Het wrak van het schip - waarschijnlijk van Engelse makelij - ligt in de vaargeul Zuider Stortemelk, vlak boven Vlieland. In de loop der jaren is het steeds hinderlijker komen te liggen voor de scheepsvaart. Om ongelukken te voorkomen wordt het wrak daarom geruimd tot een diepte van 11,5 meter. Dit betekent dat de bovenste 2,5 meter van het schip moet worden weggehaald.


Voortbestaan New York en Tokio bedreigd door klimaatverandering
Voortbestaan New York en Tokio bedreigd door klimaatverandering Wereldsteden als New York en Tokio worden in toenemende mate bedreigd door natuurrampen.
SiTU RESEARCH: module 1

by Jian, tcm, SiTU

If you are interested in historical anomalies, myths and weird facts Ancient Aliens is a good way to start your search for a deeper truth.

At least the producers are quite clear, that this is “propaganda” for their view on the development of Earth by alien intervention and the fysical/spiritual support of the Gods from the Sky.

Destination Orion: http://youtu.be/FZgwIAR8f58

If you look behind this, you will get a look at the phenomenal legacy of our pre-decessors and their absence in our traditional view on human history. Use Ancient Aliens as a tool to open your eyes and take a look at our forgotten (forbidden?) past.

SiTU PERSONAL INSTRUCTION
Those who try to excel in the noble art of "hidden meaning", always use anagrams to create a smokescreen for the ignorant.
"Harry Potter" contains another (broken) anagram. The hidden message is "ROY TERRA", "HARRY, KING OF THE WORLD".

 

SOMEthing to THINK about

The 4 major American producers of military equipment

spend (at least) 500 million dollars

in the last 10 years on lobbyist-activities towards Congress and the US-Senate.

Douwe Egberts wint het Gouden Windei voor ... - Earth Matters
(Food watch) Natrena Stevia Kristalpoeder van producent Douwe Egberts is de winnaar van het Gouden Windei 2013, de prijs voor het meest misleidende ...
www.earth-matters.nl/.../douwe-egberts-wint-het-gouden-wind...







OPMERKELIJK
(dM, SiTU)





Basisscholen denken te


makkelijk over Engels





(krantenkop voorpaginaTrouw (2 oktober 2013)





Kranten denken te gemakkelijk


over het Nederlands

Geen opmerkingen:

Een reactie posten