maandag 11 november 2013

WIST U DIT?

Door Master Klaas (SiTU)

Op zijn vlucht voor de Chinese bezetters van Tibet naar Nepal, nam de Dalai Lama, een bijzonder voorwerp mee, namelijk een menselijke schedel, gemaakt van kristal (“crystal skulls”). Het wordt beschouwd als een “kroonjuweel” van het Tibetaanse boeddhisme. Het bezit bijzondere krachten, die tot in het bovennatuurlijke reiken.

De schedels, waarvan de ouderdom niet kan worden vastgesteld (!), zij niet alleen een Zuid-Amerikaans verschijnsel. Ook in Melanesiƫ wordt een kristallen schedel vereerd. Het versterkt de theorie, dat er ooit 13 schedels zijn geweest, verspreid over de aarde, die de ontwikkeling van de mens in goede banen moesten leiden.

1 van de schedels is de “mainframe computer”, die de overige zal activeren. “A golden age?” Sommige schedels zijn nog verborgen. In esoterische kringen is onlangs een kolossale schedel opgedoken. Deze wordt “Einstein” genoemd. Hoeveel “skulls” nog ontbreken is onderwerp van debat, maar het aantal groeit.

In 2009 werd een stuk Nazi-historie onthuld. In een opslagplaats werd een kristallen schedel ontdekt, die eigendom is geweest van Heinrich Himmler; leider van de SS en organisator van de concentratiekampen.

De herkomst van deze schedel is onbekend.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten